Вінниця – спортсменам: мільйон гривень – для «Ниви», «Дракон» – для ДЮСШ №2

Новини Вінниці

Для розвитку спорту потрібно  оновлювати  матеріально-спортивну базу. Так, цьогоріч  , у міську дитячо-юнацьку спортивну школу №2  придбано захисні каски для водних видів спорту, рятувальні жилети, весла для драганботу, лижні комплекти, мікроавтобус, каяки слаломні, човен «Дракон». Для міської дитячо-юнацької спортивної школи №3 закупили гандбольний та волейбольний інвентар, велосипеди та велосипедний інвентар. У МДЮСШ № 6 – тепер нові шахи,  шахові годинники, столи, учнівські стільці та комп’ютер. А для МК ДЮСШ «Вінниця» закуплено спортивний одяг, пневматичні кулі, пневматичну зброю тощо.

  • Крім того, керівництвом міста прийнято рішення на футбольний сезон 2019-2020 року додатково виділити один мільйон гривень для команди «Нива». Раніше в цьому році для підтримки цієї команди було виділено 400 тисяч грн, – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Довідка. У 2019 році  вінницькі спортсмени посіли 926 призових місць на чемпіонатах та турнірах по Україні,  64 – в Європі та світі. До речі,діти та підлітки можуть відвідувати спортивні школи  безплатно. Підібрати для себе ДЮСШ можна за посиланням  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *