У Вінниці Юрій Педос запросив на роботу в поліцію студента, який затримав злочинця

Новини Вінниці

Сьогодні, 9 вересня, під час наради в обласному главку поліції генерал поліції третього рангу Юрій Педос вручив подяку В’ячеславу Постернаку, який в кінці літа завадив вчиненню злочину та затримав раніше судимого зловмисника. Про це повідомляє відділ комунікації головного управління поліції.

Зазначається, що 31 серпня на вулиці Стрілецькій 21-річний студент став свідком вчинення злочину. Неодноразово судимий за крадіжки та наркозлочини 36-ріний зловмисник, намагався викрасти велосипед, пристебнутий тросом до парапету біля одного з під’їздів будинку.

Хлопець задокументував на мобільний телефон, як правопорушник вчиняє злочин, та став на заваді, коли чоловік намагався поїхати на викраденому велосипеді. Зрозумівши, що його можуть затримати, правопорушник покинув велосипед та кинувся навтьоки. Студент почав його переслідувати. У сусідньому дворі хлопець наздогнав злодія та викликав поліцію.

Керівник поліції області главку подякував В’ячеславу за небайдужість, проявлену сміливість та запросив на службу в поліцію. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *