Вінницька «Нива» зіграла внічию зі своєю «молодіжкою»

Новини Вінниці

У середу, 4 вересня, вінницька «Нива» зіграла контрольний матч зі свою «молодіжкою». Позмагатись із командою U-19 у підопічних Колінса Нгахи виникла можливість через «вікно» у графіку: матч Другої Ліги проти ФК «Ужгород» було перенесено.

Як інформує прес-служба «Ниви», гра між старшими та молодшими «нивівцями» відбулась на стадіоні «Олімп» ВНТУ.

Професіонали розпочали активніше. В середині першого тайму рахунок дальнім ударом відкрив захисник Владислав Когут, який відновлюється після травми. Тож в найближчих матчах можна очікувати його повернення на поле. А посилення оборони є дуже важливим після стартових невдач.

Збільшити перевагу «Ниви» мав молодий форвард Ашот Гукасян. Але він наприкінці тайму не реалізував 11-метровий.

В другому таймі профі також мали гольові моменти, але не використали їх. Натомість «Нива» U-19 скористалася своєю нагодою. Владислав Соловей зрівняв рахунок після хорошого розіграшу. 1:1.

Після фінального свистка і головний тренер «Ниви» Колінс Нгаха, і самі гравці залишилися незадоволеними.

  • Грали ми непогано, а ось результатом незадоволені. Зокрема, низькою реалізацію створених гольових моментів. Маємо їх дуже багато, а використовуємо обмаль. Потрібно над цим працювати! – сказав капітан «Ниви» Ігор Маляренко.

Він також оцінив рівень і потенціал “Ниви” U-19.

  • За цей колектив грають хороші хлопці. Видно, що у хлопців є бажання боротися. Вони повністю віддаються грі і намагаються не поступатися. Із правильним тренувальним підходом у гравців є «Ниви» U-19 футбольне майбутнє, – додав Ігор Маляренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *