У Вінниці будують першу бетонну дорогу – до індустріального парку

Новини Вінниці

На вул. Проектній будують нову бетонну дорогу до Вінницького індустріального парку. Цього року будуть виконані всі необхідні підготовчі роботи, а, безпосередньо,  будівництво – вже в наступному році. Передбачено влаштувати сучасне дорожнє покриття, тротуари та велодоріжки, а також освітлення, – повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Віталій Погосян, директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради. Зокрема, він написав:

  • Це буде перша бетонна дорога у Вінниці – загалом, понад кілометр нового шляху. Бетонні дороги створюються саме з розрахунку на важкий транспорт. Завдяки стійкості до руйнувань строк експлуатації таких доріг є довшим, від 20 до 25 років становить безремонтний термін. До речі, більшість нових доріг, які нині проектують в країнах ЄС, саме з цементобетонну. Вінниця надає повну підтримку та сприяння інвесторам. Під їхні потреби у місті виокремлено окрему територію, де буде забезпечено усю необхідну інженерно-транспортною інфраструктуру. До речі, вже збудовано мережі водовідведення, нині влаштовують систему водопостачання.

Довідка. З вересня 2018 року на території індустріального парку «Вінницький кластер холодильного машинобудування» успішно працює завод «Green Cool» компанії «UBC Group». Поруч із ним планується розміщення заводу світового бренду компанії «HEAD», з яким підписано Меморандум про порозуміння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *