У Вінниці студент затримав і передав поліції крадія велосипедів (відео)

Відео Новини Вінниці

31 серпня на вулиці Стрілецькій 21-річний студент одного з вищих навчальних закладів Вінниці затримав зловмисника, який біля під’їзду будинку намагався викрасти велосипед, інформує відділ комунікації обласної поліції. Дії зловмисника хлопець зняв мобільним телефоном та затримав чоловіка, коли він намагався втекти з місця вчинення злочину. 

Близько 6:30 до поліції надійшло повідомлення, що у дворах багатоповерхівок на вулиці Стрілецькій чоловік затримав правопорушника, який намагався викрасти велосипед, пристебнутий тросом до парапету біля одного з під’їздів будинку.

Слідчо-оперативною групою на місці події було встановлено, що 36-ріний вінничанин викрав велосипед, залишений біля будинку. Металевий трос зловмисник перекусив кусачками, які поліцейські вилучили на місці вчинення злочину. Затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркозлочини. 

Свідком вчинення злочину став 21-річний студент. Хлопець задокументував на мобільний телефон, як правопорушник вчиняє злочин, та став на заваді, коли чоловік намагався поїхати на викраденому велосипеді. Зрозумівши, що його можуть затримати, правопорушник покинув велосипед та кинувся навтьоки. Студент почав його переслідувати. У сусідньому дворі хлопець наздогнав злодія та поросив перехожих викликати поліцію. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 ККУ (грабіж). Правопорушнику загрожує до 6 років позбавлення волі.
Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *