У Російській колонії в’язень зашив собі рота на знак протесту проти побиття

Новини Світу

У Новосибірську ув’язнений колонії суворого режиму №8 Олександр Вахрушев заявив про побиття й зашив собі рот у знак протесту, повідомляє УНІАН, посилаючись на російську службу Радіо Свобода.

За словами дружини ув’язненого Олени, Вахрушев перебуває у так званому виправному центрі колонії №8 Новосибірська. Читайте також У Підмосков’ї дитина наклала на себе руки під час шкільної лінійки Співробітники центра побили його і закрили у штрафному ізоляторі. У знак протесту Вахрушев оголосив голодування і зашив собі рот. Нитки йому розірвали, а медиків не пустили.

Потерпілий казав, що більше не витримає побиття. Його дружина написала заяву у поліцію та прокуратуру. За її словами, у штрафному ізоляторі закрили 7 осіб із 60, які перебувають у виправному центрі.  Усі готові дати покази. На сайті колонії зазначається, що виправний центр займається виправленням засуджених, формуванням у них поважного ставлення до людини, суспільства, праці тощо. Офіційні органи регіональної влади ситуації не коментували.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *