ЦВК зареєструвала п’ятьох депутатів на заміну тим, хто пішов в уряд

Новини України

Центральна виборча комісія визнала обраними та зареєструвала п’ять народних депутатів України замість тих, хто пішов працювати до уряду. Про повідомляє 2Главком» із посиланням на  прес-службу ЦВК.

Зазначається, що 2 вересня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела голова Комісії Тетяна Сліпачук.

  • Верховна Рада відповідними постановами від 29 серпня достроково припинила повноваження народних депутатів Малюськи Д.Л., Оржеля О.А., Криклія В.А., Новосад Г.І., Федорова М.А., обраних на виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від партії «Слуга народу», у зв’язку з особистими заявами про складення ними депутатських повноважень, – говориться у повідомленні.

В ЦВК повідомили, що розглянувши зазначені постанови, Комісія визнала обраними народними депутатами наступних за черговістю кандидатів у виборчому списку партії «Слуга народу», а саме: Остапенка А.Д., включеного до виборчого списку під № 130, Цибу Т.В. – № 131, Калаура І.Р. – № 132, Гришину Ю.М. – № 133, Руденко О.С. – № 134.

  • Також у звʼязку з надходженням відповідних документів ЦВК зареєструвала зазначених п’ять народних депутатів, – додали у Центрвиборчкомі.

Як повідомляє Громадянська мережа «Опора», одним із новоспечених нардепів стала Ольга Руденко, яка була менеджером з маркетингу ТОВ «Квартал 95».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *