Начальника відділу Нацполіції Вінниччини судитимуть за хабар

Новини Вінниці

У ДБР завершили досудове розслідування і направили до суду обвинувальний акт у справі начальника одного із відділів ГУ Нацполіції у Вінницькій області. Поліцейський підозрюється в отриманні неправоомірної вигоди у розмірі 207 тисяч гривень, повідомила у Facebook перша заступниця директора бюро розслідувань  Ольга Варченко.

Як встановило слідство, гроші підполковник поліції отримав від директора однієї із комерційних структур. За це він обіцяв вплинути на слідчих, які відкрили кримінальне провадження проти директора. А саме – змусити їх закрити справу. 

Правопорушення, вчинене посадовцем, класифікується за ч. 2 ст. 369-2 КК. Санкція статті передбачає стягнення штрафу розміром від 750 до 1500 неодподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Досудове розслідування проводили слідчі Центрального апарату ДБР за процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України та оперативного супроводу ВБКОЗ УСБУ у Вінницькій області. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *