«Я не їхав, а стояв вдома», – заявив п`яний водій-порушник, коли його наздогнали вінницькі патрульні (відео)

Відео Новини Вінниці

У ніч із 28 на 29 січня у Вінниці на вул. Зулінського патрульні помітили автомобіль ВАЗ-21099, в якого не працював правий габарит. Інспектори подали водієві сигнал про зупинку, щоб вказати на несправність.

Кермувальник зупинився на автозаправці, але документів пред’являти не став. Згодом сів в авто та поїхав,  тікаючи від поліцейських.

На вулиці Київській патрульні заблокували порушнику рух.  Спочатку чоловік не хотів навіть називатись, почав лаятися, поводився агресивно.

У кермувальника патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння, але пройти перевірку на алкотестері він відмовився. Коли охоронці порядку вказали водієві на порушення, той став запевняти,  він, взагалі,  не їхав, а був вдома.

Після встановлення особи 30-річного кермувальника патрульні склали на нього 6 адміністративних матеріалів: за ст. 130 (керування автомобілем у нетверезому стані), за ст. 122-2 (незупинка на вимогу поліцейських), за ч. 1 ст. 126 (за те, що так і не пред’явив ніяких документів), за ст. 185 (за те, що чинив злісну непокору) та за ст. 173 (дрібне хуліганство).

За інформацією: прес-служба Патрульної поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *