Квартира на Вінниччині та понад мільйон прибутку – в декларації міністерки соцполітики

Новини Вінниці

Міністерка соціальної політики України Юлія Соколовська у декларації за 2018 рік вказала дві квартири у Києві та на Вінниччині та неоплачені облігації на 772 890 гривень.

Новообрана міністерка соцполітики задекларувала земельну ділянку Михайлівці-Рубежівці  Києво-Святошинськго  району  Київської області площею 1000 м.кв. Щодо нерухомості, то Соколовська зареєструвала одну квартиру в Києві 43,8 кв.м. з вартістю на дату набуття 70 000 гривень та ще одну у місті Хмільник Вінницької області площею 28.2 кв. м.

Міністерка не задекларувала жоден транспортний засіб, але повідомила, що володіє облігаціями приватного акціонерного товариства “АБС-УКР”. 

Основний дохід протягом 2018 року Соколовська отримала від підприємницької діяльності. Вона їй за рік принесла 1 184 551 гривень. Також вона зберігає в банках 3 тисячі доларів та 2 тисячі євро.

У графі фінансові зобов’язання, міністерка зазначила неоплачену частину облігацій ВНЗІФ “АВІОР” на суму 772 890 гривень.

Нагадаємо, Верховна Рада затвердила новий склад Кабміну
затвердила кандидатуру прем’єр-міністра України та склад Кабміну. У новому уряді залишаться лише два представники минулого Кабінету міністрів: міністр фінансів Оксана Маркарова та глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков. Всі інші міністерські портфелі віддали представникам нової команди президента Зеленського.

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *