Депутати міськради розподілили гроші на будівництва соцоб`єктів у Вінниці

Новини Вінниці

Сьогодні, 30 серпня, на черговій сесії Вінницької міськради депутати внесли зміни в Програму економічного і соціального розвитку Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, пов’язані із отриманням додаткових субвенцій з держбюджету на будівництво низки важливих об’єктів для міста.

Рішення стосується збільшення плану видатків програми капітального будівництва на 2019 рік на суму 90 млн грн, в тому числі 76,7 млн грн – за рахунок субвенцій з держбюджету.

Так, 10 млн грн спрямовано на продовження будівництва школи в мікрорайоні “Поділля”. На реконструкцію басейну спорткомплексу (вул. Академіка Янгеля), яку планують завершити до кінця року, виділили 20 млн грн. Ще 14 млн грн – виділили на реконструкцію другого поверху “Прозорого офісу” на  вул.Замостянській. Найбільше коштів із субвенції – 25 млн грн – піде на продовження добудови головного корпусу клінічної лікарні швидкої медичної допомоги (вул.Київська).

Крім того, фінансування в розмірі 6 млн грн отримають проекти з реконструкції системи зовнішнього освітлення по вулицях Соборна, Пирогова, Келецька. Серед змін до Програми –  виділення коштів на частину робіт з реконструкції елінгу (місце для збереження човнів) з надбудовою міської дитячо-юнацької спортивної школи №2 по узвозу Бузькому,33.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *