У Вінниці на святі «Палац скликає друзів» дітей можна записати в гуртки

Новини Вінниці

У суботу, 31 серпня, на майдані Водограй у Центральному міському парку з 15:00 до 19:00 Палац дітей та юнацтва організовує свято-презентацію.  

На відвідувачів чекають виставки, майстер-класи, ігри та розваги, пісні і танці, караоке та фотозони. Організатори свята підготували для гостей сюрпризи. А найактивніші учасники отримають подарунки.

На святі «Палац скликає друзів» можна буде підібрати для дитини гурток  та записатись у нього. Так, у відділі декоративно-прикладного і образотворчого мистецтва можна займатись живописом, сучасним декором, ліпити з глини, виготовляти власні колекції одягу та м’які іграшки. У відділі художньо-естетичного виховання діти навчаються співати, танцювати та пробують себе в ролі акторів. У відділі науки та технічної творчості хлопчики та дівчата виготовляють різноманітні вироби з картону та дерева, вчаться конструювати планери, створюють мультфільми, програмують, будують рухомих роботів за допомогою Lego, вчаться писати  статті до газети, проводять екскурсії містом. Займатись плаванням, стрільбою кульовою, футболом, рукопашним боєм можна  у відділі спортивної та фізкультурно-масової роботи.

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *