Офіс вінничанина Володимира Продивуса в Києві обстріляли з гранатомета

Новини Вінниці

Біля першої години ночі, 26 серпня, жителів Києва налякав гучний хлопок, який чули в різних куточках столиці. Виявилося, що епіцентр вибуху знаходиться в будівлі за адресою вулиця Паньківська, 5. На щастя, обійшлося без постраждалих.

За інформацією видання “Інфоматор”, будівля, в якій пролунав вибух, належить відомому бізнесмену з Вінниці, керівнику ВАТ «Мостобуд» Володимиру Продивусу

Через дорогу від будівлі на дорозі лежав відстріляний тубус від ручного протитанкового гранатомета. Як розповіли поліцейські, попередньо, саме з цієї зброї і зробили постріл. Снаряд потрапив в одне з вікон на четвертому поверсі будівлі. Також пошкоджено скло на третьому і п’ятому поверхах.

На місці працювали екіпажі поліції, вибухотехніки, кінологи і слідчо-оперативні групи. Також чергували медики і рятувальники. Деталі інциденту з’ясовуються. Правоохоронці розшукують двох осіб, які зникли на мопеді в невідомому напрямку. 

На ранок Володимир Продивус у своєму акаунті в Фейсбук прокоментуав цей випадок так:

  • Є люди, які втрачаючи владу роблять правильні висновки і гідно продовжують жити і працювати, а є ті, хто через свої образи надсилає до офісу на Паньківській, 5 стрілка з гранатометом. Не секрет, що я був відносно нейтральний до представників минулої влади, хоча робилося чимало спроб перетворити мій нейтралітет у фінансово забезпечену підтримку. Думаю, що з часом інформація про методи переговорів з бізнесменами представників минулої влади шокує український народ.
  • У той же час з боку новообраного Президента і його команди не відчувалося і не відчувається навіть спроб натиснути на бізнес, щоб задовольнити свої політичні фантазії. Тому я не приховував і не приховую, що підтримував і підтримую політику нинішнього глави держави і його команди. Переконати мене змінити свої погляди за допомогою гранатомета – це дурість.
  • Такі методи переговорів зі мною не працюють і ніколи не працювали. Так, вибухом можна налякати людей у дворах поряд, можна пошкодити будівлю або навіть її зруйнувати. Швидше за все, в Києві заговорять, що хтось намагається повернути в столицю 90-ті. Але краще було б, щоб замовник усього цього маскараду і не починав ось такої спроби зі мною про що-небудь домовитися або помститися за свої образи.

Нагадаємо, Володимир Продивус народний депутат від Партії Регіонів сьомого скликання Парламенту (2012-2014 рр). Голова Федерації боксу України. Зовсім нещодавно він також прокоментував чутки про можливе призначення його на пост голови Вінницької облдержадміністрації. 

  • Завжди готовий допомогти своєю радою і своїм досвідом, ніколи не відмовляв і не відмовлю в цьому новому голові Вінницької ОДА, але щиро вважаю, що особисто мені не варто створювати конкуренцію молоді, яку я і так підтримую, – написав він тоді у своєму акаунті в Фейсбук.

Джерело: misto.vn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *