Конкурс “Імена, яким довіряють-2019” вперше відкриває рейтинги лідерства

Новини Вінниці Топ

Каталог із аналізом регіонального ринку в 58 товарних категоріях отримають в подарунок цього року всі лауреати Конкурсу, учасники Клубу “Імена, Яким Довіряють”. Рейтинги відображають результати маркетингових досліджень – головного інструменту визначення лідерських позицій в реаліях сучасної економічної ситуації.

 –  Наші лауреати можуть тепер не просто побачити рейтинги, але й порівняти своє уявлення “пророзстановку   сил” і перевірити, наскільки ми змогли бути точними у кожній із товарних категорій, – розповідає керівник конкурсу «Імена, Яким Довіряють» Юрій Меланишен. – Каталог рейтингів – ще й можливість протестувати сам Конкурс на виконання тих правил, які ми встановили дуже давно, і того, що ми робимо зараз.

Конкурс “Імена, яким довіряють-2019” проводиться у Вінниці вчотирнадцяте, урочиста церемонія нагородження його лауреатів відбудеться 24 вересня. За традицією, визначатимуться лауреати у титулах “Тільки перші” та “Обрані Лідери”.

У титулі “Тільки перші” – компанії і бренди, що займають першу позицію в своїй товарній категорії, а “Обрані Лідери” – займають другу позицію, – каже Юрій Меланишен.

Можливо, хтось вважатиме каталог рейтингів всього лише одним з додаткових елементів Конкурсу, свого роду бонусом для лауреатів. Але для оргкомітету створення і видання цього аналітичного продукту – найважливіше нововведення нинішнього року, ще одна сходинка до довіри.

Каталог просуває тему бізнес-спільноти, розкриваючи картину результатів маркетингових досліджень і алгоритму визначення лідерства. Також зібрані воєдино рейтинги показують: коли ми разом, ми можемо багато, благо суспільства важливіше індивідуальних нагород.

Число лауреатів цього року більше, ніж в попередні роки, – зазначає керівник проекту. – Це пов’язано із тим, що 2019 рік успішний щодо ВВП України, і бізнес заробляє більше грошей в нашому регіоні. Відбувається деяке зростання економіки, і ця тенденція явно проглядається.

Урочиста церемонія нагородження лауреатів Конкурсу “Імена, Яким Довіряють-2019» транслюватиметься в прямому ефірі у Фейсбук. Прямий ефір був нововведенням минулого року і проводився в тестовому форматі.

Тепер ми запрошуємо подивитися прямий ефір церемонії нагородження лауреатів Конкурсу “Імена, Яким Довіряють-2019”, більшою мірою, підприємців, – сказав Юрій Меланишен. – І не тільки для того, щоб дізнатися, хто став лідером. Пряма трансляція – можливість бути відкритими настільки, щоб показати незаангажованість самого Конкурсу у багатьох його аспектах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *