В Офісі Президента створять Раду волонтерів

Новини України

При Офісі Президента планується створити Раду волонтерів та призначити Уповноваженого з питань волонтерів.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу на ІІ Міжнародному ветеранському волонтерському форумі “Там, де ми — там Україна”.

  • При Офісі Президента України створюється Рада волонтерів і буде призначено Уповноваженого з питань волонтерів, – сказав він.

Президент також запевнив, що знає про наболілі для ветеранів і волонтерів питання. Так, за його словами, медичне забезпечення, реабілітація, соціальна адаптація, питання отримання землі, житла, пільгового розмитнення автомобілів — це все держава обов’язково повинна зробити для них.

  • У влади більше не буде правильних чи неправильних ветеранів, угодних чи неугодних волонтерів. Я можу вам гарантувати на 100 % одне: наше відношення до вас буде ґрунтуватися на трьох речах — повага, повага і ще раз повага, – підкреслив Зеленський.

Крім того, він також додав, що об’єднання низки комітетів Верховної Ради майбутнього скликання не означає, що зникне їх функціонал.

  • Запевняю, що нова Верховна Рада робитиме усе необхідне для захисту ваших прав. І всі необхідні закони будуть ухвалені, – пообіцяв Президента.

Він наголосив, що незалежність і сама Українська держава нині існує саме завдяки волонтерам та ветеранам, й назвав те, що зробили вони для захисту суверенітету країни – “безцінним”.

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *