Чеський наземний лоукостер планує запустити ще один рейс з України до Праги

Новини України

Чеський залізничний та автобусний перевізник RegioJet планує запустити у червні 2020 року прямий нічний поїзд Прага – Мостиська 2. Про це повідомляє чеське видання Zdopravy.

Зазначається, що компанія подала заявку до Відділу доступу до транспортної інфраструктури.

Відстань між станціями -754 км. Нічний поїзд відправлятиметься один раз в день в обох напрямках.

Поїзд сформують з 8-12 спальних вагонів місткістю 400-600 місць. Із Праги він відправлятиметься о 22:10 і прибуватиме на українську прикордонну станцію Мостиська-2 о 9:30.

У зворотному напрямку поїзд буде відправлятися ввечері і прибувати в Прагу о 6:10 (різниця визначається часовим поясом).

На території Чехії зупинки плануються в Пардубіцах, Забржегу, Оломоуці, Кордоні-на-Мораві і Остраві, а також в Кракові і Жешуві.

Компанія планує також запропонувати автобусні перевезення від станції Мостиська-2 до Львова та в інші регіони України.

RegioJet у відповідь на запит “Інтерфакс-Україна” підтвердили, що планують у червні 2020 року запустити рейс між Україною та Чехією. 

Зараз RegioJet пропонує щоденне сполучення з Ужгородом та Мукачевом – в поєднанні із залізничним сполученням Прага-Кошице і гарантованим з’єднанням поїзда Кошице – Ужгород – Мукачево. RegioJet  перевозить близько 30 000 пасажирів на рік цим маршрутом”, – заявили у компанії.

Нагадаємо:У квітні 2018 року чеський залізничний та автобусний перевізник RegioJet запустив два рейси з Ужгорода та Мукачева до Праги.

Джерело: epravda.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *