На Вінниччині п`яний водій не мав жодного необхідного документа та вдавав із себе пасажира

Новини Вінниці

У ніч із 21 на 22 серпня на автодорозі М-12 патрульні помітили ВАЗ-2104: автомобіль на швидкості занесло з дороги  на узбіччя. Інспектори припустили, що водій може потребувати допомоги, тому подали йому сигнал про зупинку.

Із автівки швидко вийшов пассажир із переднього сидіння, а водій пересів на його місце. Все це відбувалось на очах у патрульних. Водія  попросили  пред’явити  документи, але виявилося,  що ні посвідчення водія, ні свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу він при собі не має.

Запах алкоголю,  порушення координації рухів – усе свідчило, що кермувальник може знаходитись в стані алкогольного сп’яніння. Патрульні доставили його до медичного закладу, там перевірка на алкотестері «Драгер» показала, що алкоголю в організмі водія в 12,5 разів перевищує норму  – 2,50 проміле.

На 29-річного кермувальника охоронці порядку склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та виписали постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (за відсутність необхідних документів).

За інформацією: прес-служба Патрульної поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *