Бізнес Вінниччини має понад сім тисяч алкогольно-тютюнових ліцензій

Новини Вінниці

За інформацією управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Вінницькій області,  на серпень року по території області та міста Вінниці діє 7178 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Майже одна тисяча з них була видана впродовж липня 2019 року, у т. ч. на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 570, роздрібної торгівлі тютюновими виробами – 414. Разом із тим,  у липні за несвоєчасну сплату чергового платежу дію 63 ліцензій призупинено, а дію 50 ліцензій – анульовано.

Надходження акцизного податку з реалізації підакцизних товарів суб‘єктами роздрібної торгівлі у липні поточного року склало більш ніж 13,6 млн грн. При цьому, розрахункова база виконана на 104%. За цей же місяць від ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами бюджет отримав понад 1,9 млн грн. Ліцензування оптової торгівлі цими ж товарами поповнило казну на 501,6 тис. грн. Орієнтовна сума фінансових  санкцій  в липні 2019 року складає  544,6 тис грн.

За інформацією: Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *