Вінницька «Нива» розгромила «Нікополь» у кубковому протистоянні

Новини Вінниці Топ

Вінницька «Нива» на домашній арені розгромила фк «Нікополь» у першому попередньому раунді Кубку України з футболу. Матч завершився з рахунком 5:1 на користь господарів, повідомляє прес-служба вінницької команди.

Першими вже на 4-ій хвилині пропустили «зелено-білі».Після провалу правого флангу захисту Павло Похитайло зробив передачу «на п’ятачок» Ярославу Ботвинку, і той безперешкодно перевів його в ціль. 0:1.

Вінничани кинулися відіграватися. Непогану комбінацію завершував Денис Долінський, але пробив вище воріт. А вже на 15-й хвилині Олександр Калітов зрівняв рахунок.

Матч проходив за спекотної погоди, тож арбітр неодноразово дозволяв паузи для «водопою». Після такого відпочинку вінничани вийшли вперед. Капітан Ігор Маляренко відзначився головою після подачі кутового. 2:1.

Після перерви «Нива» не почала грати на утримання переможного результату, а продовжувала тиснути. Ігор Маляренко забив ще двічі, оформивши свій перший хет-трик за «Ниву» . Обидва рази йому асистував Ярослав Браславський.

А на останній хвилині основного часу відзначився Давид Подкуйко, який перед цим вийшов на заміну. Після серії рикошетів ігровий снаряд відскочив до 20-річного гравця, і той влучно розрядив гармату із лінії карного майданчику. Отже, 5:1 – відмінна перемога.

Цікаво, що у «Ниви» були й інші гарні гольові нагоди. Приміром, у Тимофія Брижчука і Андрій Рогозіна. А вже в доданий час гарний сейв продемонстрував наш надійний воротар Максим Гурідов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *