Портал «Освіта» представив рейтинги шкіл Вінниці та області

Новини Вінниці

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» презентував рейтинги загальноосвітніх шкіл Вінниці та області, що отримали найвищі результати ЗНО.

Зазначається, що у якості вихідних даних для укладання рейтингу були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2019 році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Перше місце серед шкіл Вінниці посів «Вінницький технічний ліцей», який набрав 154,9 рейтингових балів. Середній бал ЗНО у випускників цього навчального закладу – 172, 5.

На другому місці – Фізико-математична гімназія №17 Вінницької міськради” із 154 рейтинговими балами (до речі, його учні склали ЗНО в середньому на 177,1 бал). Замикає трійку лідерів “Гуманітарна гімназія №1 імені М.І.Пирогова Вінницької міськради”: заклад набрав 15о,4 рейтингові бали, середня оцінка ЗНО – 166.2.

Найуспішнішою школою області, відповідно до рейтингу, є Барська ЗОШ I-III ст. №4 Барської міськради. «Освіта» дала їй 138.1 рейтинговий бал. Водночас випускники школи мають середній бал ЗНО на рівні 160.3.

Другий в області – «загальноосвітній навчальний заклад – ДНЗ» м. Могилева – Подільського (рейтинговий бал 137.7, бпл ЗНО – 160.6). Ще один заклад з трійки регіональних лідерів – Бершадська ЗОШ I-III ст. №2 (137.4 та 160.5 балів відповідно).   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *