VІІ Міжнародний інвестфорум «Вінниччина – бізнес в центрі України» запрошує до участі

Новини Вінниці

Для активізації економічної співпраці, презентації інвестиційного, економічного, агропромислового та енергетичного потенціалу Вінницької області, а також встановлення нових партнерських контактів та налагодження взаємовигідного співробітництва, обласною державною адміністрацією 13 вересня 2019 року буде проведено VІІ Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України».

Захід розпочнеться у готелі «Франція» о 10:00 годині, де відбудеться пленарне засідання за участі керівництва регіону, представників дипломатичного корпусу, іноземних делегацій, бізнесу, органів влади та місцевого самоврядування, а також економічних експертів, науковців та громадських організацій. Затим о 14:00 годині гості матимуть змогу відвідати три платформи ділового спілкування.

Із ознайомчим візитом та з метою обговорення перспектив розвитку альтернативної енергетики учасники форуму відвідають завод  KNESS PV. Обговорення перспектив розвитку ІТ-індустрії відбудеться на базі компанії  LetyShops. Можливості залучення іноземних інвестицій гості форуму обговорять на заводі ТОВ «Барлінек Інвест».

 Для участі у VІІ Міжнародному інвестиційному форумі «Вінниччина – бізнес в центрі України» необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

За інформацією: vin.gov.uа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *