На Вінниччині чоловік викрав молоковоз, який стояв біля сільського магазину

Новини Вінниці

У неділю, 18 серпня, протягом двох годин працівники поліції затримали зловмисника, який біля магазину у селі Жежелів викрав молоковоз.    

Як розповів т.в.о начальника Козятинського відділення поліції Дмитро Микитюк, до поліції звернувся водій автомобіля «ГАЗ 53» (молоковоз), який повідомив, що біля магазину невідома особа викрала його автомобіль. Ключі від транспортного засобу знаходились у замку запалювання.

Під час патрулювання автошляхів Козятинського району неподалік села Туча працівники групи реагування патрульної поліції помітили на узбіччі покинутий викрадений автомобіль. Вжитими оперативними та пошуковими заходами протягом двох годин поліцейські встановили та у селі Куманівка  затримали особу, причетну до цього злочину. Ним виявися 59-річний житель Калинівки. Свій вчинок чоловік пояснити не зміг.  

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *