Вінницька митниця перерахувала до Державного бюджету 2 331 млн грн

Новини Вінниці

Протягом січня-липня Вінницькою митницею ДФС було оформлено 1 070 тис. тонн вантажів, пропущено через митний кордон України 203 тис. транспортних засобів та 1 380 тис. громадян.

За результатами зовнішньої торгівлі, обсяги експорту товарів перевищували імпорт, тож сальдо зовнішньої торгівлі залишається позитивним і становить 148 млн дол. США. При цьому обсяги оподаткованого імпорту за сім місяців склали 202 тис. тонн вартістю 308 млн дол., що на 46 млн дол. більше, ніж утакий період торік.

Збільшилися, порівняно з минулим роком, надходження до Державного бюджету України. Так, за сім місяців було перераховано 2 331 млн грн., щое на 781 млн грн більше минулорічного показника за аналогічний період.

Для збільшення надходжень платежів до Держбюджету митники посилено контролюють правильність визначення країни походження товарів, митне оформлення яких здійснено в режимі найбільшого сприяння та з застосуванням режиму вільної торгівлі. Загальний економічний ефект за результатами такої роботи за 7 місяців 2019 року перевищив 1 млн грн.

За інформацією: ГУ Міндоходів у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *