На гроші від проданої картини закупили інвентар для юних вінницьких художників

Новини Вінниці

Організатори проекту «Кращий Художник/The Best Artist – 2019» закупили професійні набори для малювання, які передадуть вінницькій художній школі. Інвентар дістанеться юним художникам із малозабезпечених сімей. Гроші на добру справу, а саме 23 000 гривень, вдалося «заробити» під час благодійного аукціону, на якому була продана картина «Енергія добра».

  • На отримані кошти ми придбали в магазині Художник (вул. Пушкіна) 14 професійних наборів для малювання та інших необхідних матеріалів для дітей з малозабезпечених сімей, які навчаються в Вінницькій художній школі,написала у Facebook координатора «Кращого художника…», Міс Вінниця-2019 Марина Сотник

До слова, картина «Енергія добра» увійшла до числа рекордів України: до її написання доклалися 15 відомих художників із 6 країн та 15 вихованців Вінницької художньої школи.

Роботу 30 майстрів вчора, 14 серпня, придбала засновниця будівельної компанії «Династія» Вікторія Галіцька. Вклавши таким чином гроші у благодійність, меценатка залишила картину дітям, які її малювали.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *