Із 16 серпня на Вінниччині розпочнеться операція «Розшук»: шукатимуть безвісти зниклих та підозрюваних

Новини Вінниці

Від початку року вінницькі патрульні поліцейські знайшли 45 людей, які перебували в розшуку поліції. Зокрема, в п’ятницю, 9-го серпня, близько 22:30 на проспекті Коцюбинського охоронці порядку затримали 26-річного чоловіка, якого розшукувала поліція Хмельницької області. Від органів досудового розслідування він переховувався через крадіжку велосипедів. Чоловіка доставили до відділку поліції та повідомили ініціатора розшуку.

Нині в управлінні патрульної поліції у Вінницькій області триває підготовчий етап до проведення операції «Розшук» – низки профілактичних заходів, спрямованих на посилення протидії злочинності та підвищення ефективності розшуку підозрюваних, обвинувачених (підсудних), безвісти зниклих осіб, насамперед дітей, ідентифікації осіб, які не здатні через стан здоров’я, вік або інші обставини повідомити інформацію про себе.

Практичний етап розпочнеться 16 серпня. Всі заходи спрямовані на виявлення та затримання осіб, які перебувають в розшуку. Поліцейські звертаються до вінничан із проханнм сприяти у виявленні таких осіб та з розумінням ставитись до випадків, якщо патрульні попросять пред’явити документи, які б засвідчували особу.

За інформацією: прес-служба Патрульної поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *