У Вінниці засудили чоловіка, який торік жорстоко вбив чаркувальника

Новини Вінниці Топ

Вінницький міський суд виніс вирок 26-річному чоловіку, який у липні минулого року вбив 56-річного чаркувальника. За тяжкий злочин йому призначили покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Як інформують у поліції, 2 липня 2018 року у Вінниці на вулиці Привокзальній у під’їзді багатоповерхового будинку місцеві жителі виявили труп невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті. 

Протягом півгодини працівники поліції в одній з квартир на тринадцятому поверсі затримали підозрюваного у вбивстві – 25-річного житель одного з сіл Мелітопольського району. Під час розпиття спиртних напоїв між чаркувальниками почалась сварка. Нанісши потерпілому численні ушкодження несумісні з життям, зловмисник виніс його тіло у ліфт та залишив на сходах четвертого поверху. 

Під час судового засідання підсудний свою провину не визнав. В ході досудового розслідування поліцейськими було зібрану доказову базу, на підставі якої суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), та призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *