На Вінниччині при зіткненні з авто загинув водій мотоцикла, його пасажирка – в реанімації

Новини Вінниці

У понеділок, 12 серпня, у Жмеринському районі водій мотоциклу «Сузукі» зіткнувся з автомобілем «ВАЗ – 2121 Нива». У результаті аварії від отриманих тілесних ушкоджень водій двоколісного транспортного засобу помер у лікарні, його пасажирку госпіталізовано до реанімації.

Аварія сталась близько 22.00 години на автодорозі між м. Жмеринка та с. Станіславчик. 

Попередньо встановлено, що 26-річний водій мотоцикла «Сузукі», здійснюючи маневр обгону, зіткнувся з задньою частиною автомобілю «ВАЗ – 2121 Нива», що рухався попереду у попутному напрямку та здійснював маневр повороту. 

Внаслідок автопригоди водій двоколісного транспортного засобу від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні, а його 19 –річну пасажирку госпіталізували до реанімаційного відділення Жмеринської районної лікарні.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

У водіїв відібрано зразки крові на вміст алкоголю.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *