До Вінниці з ООС повернулись нацгвардійці

Новини Вінниці

Майже 100 бійців військової частини 3008 Нацгвардії України повернулися з району проведення Операції об’єднаних сил до місця постійної дислокації підрозділу. Про це інформує газета Верховної Ради «Голос України».

  • Дякую кожному з вас за сумліннe виконання завдань, – з такими словами звернувся до гвардійців під час шикування на плацу виконувач обов’язків командира частини підполковник Дмитро Сьомак. – За мужність і героїзм, виявлені під час виконання бойових завдань, понад п’ятдесят гвардійців нагороджені грамотами та подяками командування.

Протягом трьох місяців гвардійці виконували бойове завдання на сході країни. Одного з них на ім’я Андрій зустрічали дружина з сином. Микита, так звати хлопчика, тримав у руках малюнок. На ньому – зображення чоловіка у військовій формі, жінки у святковому вбранні, а між ними – дитина. На їхніх обличчях щасливі усмішки. Хлопчик тримається руками за руки дорослих.

  • Це наша сім’я, – каже Микита. – Мама, тато і я. Тато у мене найкращий у світі. Він уже третій раз їздив на війну.

Урочистим маршем пройшла разом з чоловіками жінка. Марина Мудрик служить санітарним інструктором. Її зустрічали двоє синів і чоловік

Як повідомила прес-офіцер військової частини 3008 старший лейтенант Анна Лазуренко, бійці, які повернулися з району ООС, отримали два тижні відпустки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *