У Вінниці затримали водія «під кайфом» із фальшивими документами

Новини Вінниці

Сьогодні, 9 серпня, близько 01:00 на вулиці Богдана Ступки за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль Chevrolet Cruze. У водія виявили фальшиве посвідчення та речовину, схржу на наркотики.

За інформацією прес-служби патрульної поліції, під час спілкуваня з водієм інспектори виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Йому запропонували пройти огляд у лікаря-нарколога, але чоловік відмовився в присутності двох свідків. Перевіряючи документи, поліцейські вияви ознаки підробки посвідчення водія.

Чоловік помітно нервував, тому патрульні вирішили провести поверхневу перевірку. В нього виявили колбу з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну. Також у кишені чоловіка знаходився паспорт з його справіжніми даними, які не співпадали з тими, що були у посвідченні водія, яке він пред’явив.

В ході подальшого спілкування порушник повідомив, що купив водійське через мережу інтернет, оскільки він є позбавленим права керування.

На водія інспектори винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (за те, що керував автомобілем, будучи позбавленим права керування) та протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх інших обставин справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *