80 дітей з Вінниччини поїдуть у подорож до Румунії

Новини Вінниці

Вісімдесят дітей з Вінницької області відпочинуть у Ясському повіті Румунії. Перша група із сорока юних вінничан вирушить до міста  Ясси, вже 15 серпня. Відпочинок, повідомляють в ОДА, триватиме з 16 по 22 серпня. Подорож другої групи з такою ж кількістю дітей триватиме з 25 по 31 серпня.

Попередньої домовленості щодо відпочинку вісімдесяти дітей, одини яких постраждали в ході проведення антитерористичної операції на Сході України, у Ясському повіті Румунії вдалося досягти під час офіційної зустрічі румунської делегації з керівництвом області в рамках святкування Дня Європи в м. Вінниця.

На юних вінничан чекає цікава та різноманітна екскурсійна і відпочинкова програма. Діти відпочиватимуть за рахунок приймаючої сторони. З обласного бюджету виділять кошти на транспортні витрати.

Партнерство у реалізації заходів та проектів соціального характеру між обома сторонами відбувається в рамках Протоколу співробітництва між Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації та Головним управлінням соціальної допомоги та захисту дітей м. Ясси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *