У Вінниці водія, який врізався у трамвайну зупинку, позбавили права керувати машиною

Новини Вінниці

Вінницький міський суд притягнув до адміністративної відповідальності чоловіка, який пошкодив трамвайну зупинку на Вишенці. Як повідомляє прес-служба установи, 42-річного водія позбавили права керування транспортними засобами строком на один рік.

Зазначається, що 15 липня 2019 року по вулиці Келецькій у місті Вінниці чоловік, не дотримавшись безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки, наїхав на бордюрний камінь, металеве огородження та зупинку громадського транспорту. У судовому засіданні 42-річний правопорушник свою вину визнав у повному обсязі та щиро розкаявся.

При обранні виду адміністративного стягнення щодо чоловіка суд врахував характер вчиненого правопорушення, дані про особу правопорушника, ступінь вини, майновий стан, обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність, зокрема те, що своїми діями правопорушник грубо порушив правила дорожнього руху України, наражав на небезпеку себе та інших громадян, пошкодив шість метрів металевого паркану і зруйнував зупинку громадського транспорту.

На підставі наданих доказів, з урахуванням пояснень особи, що притягується до відповідальності та з метою попередження вчинення ним аналогічних правопорушень у майбутньому, судом накладено на чоловіка стягнення у виді позбавлення права керування транспортними засобами строком на один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *