Вінничани просять прибратись на Чорновола після ремонту мосту

Новини Вінниці

Вінничанка Галина Данилова опублікувала в Єдиній системі місцевих петицій звернення до міськради із проханням прибрати територію по вулиці Чорновола після ремонту Київського мосту.

  • Вінничани щиро дякують за реконструкцію мосту, приємно, що ремонт було розпочато вчасно. Приємно і те, що підняли перила на мосту. 

    Водночас просимо довести цю значиму справу до кінця: 
    – вивезти старі бетонні блоки і плити з асфальтованої площадки; гарно підмести там тощо 
    – вирізати декілька старих і хворих ясенів біля приміщень, в яких відпочивали майстри, адже вони постійно ламаються і майже не мають крони; також трохи прорідити молодняк. Є смисл восени відкопати частину молодих дерев і висадити десь там, де вони потрібніші, щоб не утворювалися хащі, як у лісі. 
    – якщо є можливість, оснастіть перилами дерев’яні сходи по парній стороні вулиці, які встановили для своїх потреб робітники, але які зручні для спуску з моста в сторону церкви та зеленої зони. 

    Виконання наведених дій сприятиме тому, щоб зазначена територія буде охайною зеленою зоною, а не схожою на «злачне місце». У перспективі (коли з’являться кошти), її розвиток можна буде продовжити – пропонує жінка

Петицію можна підтримати за посиланням впродовж двох тижнів. Якщо вона набере щонайменше 350 підписів, у міській раді її розглянуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *