У Вінниці нетверезий водій босоніж тікав від патрульних

Новини Вінниці

Вінницькі патрульні склали 6 адмінпротоколів на нетверезого водія, який босоніж тікав від них, аби уникнути покарання за порушення ПДД. Інцидент трапився у ніч з 4 на 5 серпня.

Як інформує прес-служба патрульної поліції міста, правоохоронці побачили автомобіль Volkswagen Golf, який рухався вулицею Київською без увімкненого ближнього світла фар. Інспектори подали йому сигнал про зупинку, проте водій, побачивши позаду себе поліцейський Prius, почав тікати.

Він тікав від поліцейських вузькими вуличкам, в процесі переслідування неодноразово порушував ПДР, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. На вулиці Кармелюка порушник різко зупинився, вистрибнув з автомобіля і щодуху побіг у двори.

Тікаючи, дорогою чоловік загубив взуття, після чого  його наздогнали і затримали

Як виявилось, 44-річний водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому й намагався втекти. І, оскільки він вже вдруге протягом року сів за кермо в нетверезому стані, охоронці порядку склали на нього протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП.

Ще 2 протоколи порушник отримав за злісну непокору та незупинку на вимогу працівників поліції. За те, що їхав без світла, не мав відповідних документів та, будучи позбавленим права керування, сів за кермо, на нього виписали ще 3 постанови. Загалом патрульні поліцейські склали на кермувальника-втікача 6 адміністративних матеріалів.

Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *