Один загиблий, троє у реанімації: на Вінниччині легковик врізався у вантажівку

Новини Вінниці

Неподалік села Озеро Немирівського району 5 серпня зіштовхнулись легковик «ВАЗ- 2115» та вантажівка  DAF з напівпричепом. У результаті автопригоди одна людина загинула та троє знаходяться у лікарні, повідомляють у поліції.

Попередньо встановлено, що 30-річний водій легковика, житель с.Бугаків, не впорався з керуванням врізався у запарковану на узбіччі дороги вантажівку з напівпричепом. На момент аварії на вантажівці, яка перевозила комбайн з жаткою, були  ввімкненні  аварійні  вогні.

Внаслідок аварії 40-річний  пасажир  легковика загинув на місці події. Водій ВАЗу та двоє пасажирів 27 та 37 років госпіталізовані до реанімаційного відділення районної лікарні.

52-річний водій вантажівки, житель Черкаської області, не постраждав. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

У водія легковика відібрані зразки крові на вміст алкоголю. 

За  фактом  автопригоди відкрито кримінальне провадження  за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *