На Вінниччині судитимуть групу вимагачів

Новини Вінниці

Прокуратура Вінницької області скерувала до суду обвинувальний акт щодо трьох чоловіків, підозрюваних у вимаганні. За даними слідства, підозрювані погрозами змусили потерпілого продати транспортний засіб, що належав його родичу.

Як інформують на сайті прокуратури, забравши кошти від продажу майна,  молодики  вимагали  надати їм ще більші суми коштів.Проте, правоохоронцями їх викрито та затримано при одержанні від потерпілого 13,5 тис. гривень. Під час санкціонованого обшуку в помешканні одного із підозрюваних виявлено та вилученого наркотичний засіб – канабіс.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні одного із підозрюваних виявлено та вилученого наркотичний засіб – канабіс. Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 2 ст. 189 КК України – вимога передачі чужого майна з погрозою насильства над потерпілим – (вимагання), кваліфікуючою ознакою якого є вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб та ч. 1 ст. 309 КК України – незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *