Вінничани просять встановити підземні сміттєві контейнери у мікрорайоні Поділля

Новини Вінниці

Мешканці мікрорайону Поділля звернулись до міської ради із проханням встановити підземні сміттєві контейнери на місці звичайних біля будинку по вулиці Академіка Ющенка, 5. Відповідну петицію зареєстрував вінничанин Іван Соляр.

  • Ми, небайдужі жителі мікрорайона Поділля, просимо прийняти міри і встановити підземні сміттєві контейнери на місці звичайних контейнерів біля багатоповерхового будинку №5 по вул. Ак. Ющенка. 
    На сьогоднішній день, місце збору сміття біля будинку №5 по вул. Ак. Ющенка перебуває в незадовільному санітарному стані – неприємний запах, недостатня кількість сміттєвих баків, сміття розноситься довкола, біля смітників постійно перебувають безхатьки, що негативно впливає на екологію, естетику та безпеку мікрорайону Поділля та міста в цілому. 
    Причиною проблеми є і мала кількість контейнерів (6 шт) на 8 багатоповерхових будинків (по вул. Ак. Ющенка будинки №№5, 6, 8, 10, 12, по вул. Зодчих буд. №№16, 18, 20), дитсадок та паркінг. Тому, контейнерів завжди не вистачає. Водночас, у мешканців немає можливості дотримуватись програми міста по розподілу сухих та вологих відходів через нестачу контейнерів та постійний безлад на місці збору сміття. 
    Просимо перевірити стан смітників за вказаною адресою та прийняти міри. 
    Ми, вважаємо, що дану проблему може вирішити тільки таке інноваційне рішення, як встановлення підземних сміттєвих контейнерів для вологих та сухих відходів, –
    написав він у своєму зверненні

Зауважимо, що петиція має набрати 350 підписів, аби її розглянули у муніципалітеті. Підтримати її можна за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *