Юний спортсмен з Вінниччини переміг на чемпіонаті світу з ММА, здолавши у фіналі росіянина

Новини Вінниці Топ

Олександр Соловей, юний спортсмен із Чечельника, 4 серпня виборов золоту нагороду Чемпіонату світу із змішаних єдиноборств (ММА), який відбувся в Італії. Про перемогу хлопця повідомили на сайті Чечельницької РДА.

На змаганнях, що проходили у Римі, змагалися юніори  віком 12-13, 14-15, 16-17 років. Із 13 країн світу найбільші делегації спортсменів приїхали з України (27), Великої Британії (26), Росії (25). До складу збірної України увійшли 6 спортсменів із Вінницької області. Серед них і Олександр Соловей (вікова категорія 14-15 років) – вихованець спортивного клубу «Сапсан» (тренер Дмитро Таранець).

На шляху до фіналу Олександр впевнено виграв три бої. За місце чемпіона світу змагався із росіянином. Мама чемпіона, Галина Іванівна, наголосила, що для сина було дуже важливо, щоб над ареною під гімн України здійнявся наш жовто-блакитний прапор.

Олександр став єдиним золотим призером Чемпіонату із команди Вінницької області. Збірна України здобула першість у цій віковій категорії, а у загальному заліку – друге місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *