На Вінниччині відкрили басейн, відремонтований за 27 мільйонів гривень

Новини Вінниці

У неділю, 4 серпня, у Жмеринці відкрили відремонтований басейн «Юність», повідомляє видання «Жмеринка.city». Відкриття спортивно-оздоровчого закладу приурочило до Дня міста, якому виповнилося 116 років. Загалом на ремонт басейну витратили 27 мільйонів гривень з державного та міського бюджетів.

На церемонії відкриття виступили спортсмени: чемпіон України з плавання серед молоді Віктор Хникін, призерка обласних змагань з плавання Єлизавета Хникіна, срібний призер чемпіонату України серед дорослих, учасник всесвітніх студентських ігор в Неаполі Олексій Хникін, чемпіонка України з плавання 1995 року Світлана Хникіна. Показові виступи продемонстрували спортсмени Вінницької ДЮСШ складно-координаційних видів спорту на чолі із Заслуженим тренером України Діаною Кульбері та вихованці спортивної школи з Києва.

Як пояснив директор басейну Дмитро Кузів, абонементи на відвідування басейну вже є у продажу, але займатися плаванням у серпні поки що зможуть лише дорослі. Для дітей відкритий доступ буде з вересня, у штат набирають професійних тренерів, розпочинають набір у секції з плавання. Вартість 1 відвідування для дорослого становить 80грн., для дитини – 65грн. При купівлі абонементу ціна дещо знижена. Також у басейні передбачили можливість займатися плаванням для дітей з особливими потребами. На І поверсі є вбиральня та душова для людей з інвалідністю, є спеціальний ліфт, який зможе піднімати дитину або дорослого до басейну та опускатиме у воду. Скористатися цими послугами можна буде також з вересня.

У басейні є багато вільних кімнат, де жмеринчани зможуть займатися фітнесом, аеробікою, спортом у тренажерному залі. Тут також можна буде придбати абонемент на відвідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *