На Вінниччині чоловік обікрав сусідів, поки їх не було вдома

Новини Вінниці

У четвер, 1 серпня, у Шаргородському районі поліцейські затримали зловмисника, який викрав мобільний телефон та золотих прикрас з будинку своїх сусідів.

За даними Відділу комунікації головного управління обласної поліції, 9 липня до правоохоронців звернулась 52-річна жителька одного з сіл району з заявою про крадіжку з її будинку. За словами заявниці, скориставшись її відсутністю, невідома особа проникла до помешкання звідки викрала мобільний телефон та дві золоті каблучки.

Поліцейські встановили особу, причетну до крадіжки. Правопорушником виявився 36-річний сусід потерпілої, який у цьому році звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання аналогічні злочини. У вчиненому чоловік зізнався.
За словами потерпілого, з вікна свого будинку він спостерігав за сусідами, куди вони ховають ключі, коли йдуть з дому. Коли сусіди поїхали до родичів, він дістав з їхньої схованки ключі, зайшов у будинок та забрав каблучки та телефон. Двері він зачинити не зміг, тому залишив їх відчиненими, а ключ поклав на місце. Викрадені прикраси зловмисник здав у ломбард, а телефон продав незнайомцю.
Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням від до 6 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *