«Міст дружби»: вінницький фотограф «перевдягнув» українських зірок у грузинське вбрання

Новини Вінниці Топ

Вінницький фотограф Костянтин Ревуцький представив міжнародний фотопроект «Міст дружби», для участі в якому перевдягнув українських зірок у грузинське вбрання. Про проект пише «Укрінформ», посилаючись на сторінку Посольства України в Грузії у Facebook .

  • Вінницький фотограф Костянтин Ревуцький представив міжнародний фотопроект «Міст дружби». В ньому українські зірки та непересічні особистості постали в традиційному грузинському вбранні. Зокрема, у зйомці взяли участь Тарас Тополя, Ольга Сумська, Анна Трінчер, YARMAK та інші, – повідомляється у дописі

Як зазначається, проект має на меті об’єднати неповторну українську самобутність і колорит інших народів у єдиний культурний простір, а також показати національні надбання та культурні різноманіття не лише України, а й інших країн.

Реалізація заходів у рамках проекту буде створювати знакові культурні події української культури в Грузії, Молдові, Австрії, Чехії, Норвегії, Польщі, які пройдуть за підтримки посольств України і представництв міжнародних організацій на території даних країн.

В основу “Мосту дружби” будуть покладені фото та відеоматеріали пам’яток України та країн Європи, національні костюми, культурні діячі. Європейський колорит і українська душа стануть головними цінностями у проекті.

Першим етапом проекту стали зйомки у національних костюмах українських селебрітіз. Ідея проекту належить Константину Ревуцькому за підтримки Людмили Станіславенко та Ірини Ливенко-Мукоїд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *