З початку року вінницькі податківці «повернули» державі 10,6 мільйонів гривень

Новини Вінниці

За результатами кримінальних проваджень, порушеними співробітниками податкової міліції Вінниччини за економічні злочини, державі з початку року було відшкодовано 10,6 мільйонів гривень. В ОДА повідомляють, що загалом працівниками ДФС у 2019-ому було внесено до ЄРДР 40 кримінальних проваджень, майже половина з яких – тяжкі та особливо тяжкі.

Так, 10 проваджень зареєстровано за фактами махінацій із бюджетними коштами та податком на додану вартість, 8 – щодо умисного ухилення від сплати податків, у тому числі в особливо великих розмірах.

Повідомляється, що за напрямком протидії незаконному обігу підакцизних товарів, в рамках операцій «Акциз-2019» та «Рубіж-2019», співробітниками податкової міліції області вилучено з незаконного обігу товарів на суму 19,3 млн. грн., в тому числі спирту на 2,9 млн. грн., фальсифікованих алкогольних напоїв більш ніж на 8 млн. грн., тютюнових виробів на 3,8 млн. грн. Крім того, припинено діяльність 4 підпільних виробництв алкогольних напоїв, у тому числі під виглядом елітних марок. За фактом незаконного обігу підакцизних товарів зареєстровано 11 кримінальних проваджень.                    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *