Вінничанину, який збив на мотоциклі дитину, замінили умовне покарання на реальне

Новини Вінниці

Вінницький апеляційний суд призначив реальний термін ув’язненя 26-річному місцевому мешканцю, притягнутому до умовного покарання за вчинення ДТП, в якому постраждала дитина.

Як зазначають в обласній прокуратурі, 12 травня 2018 року обвинувачений, не маючи посвідчення на керування транспортним засобом та свідоцтва про його реєстрацію, збив на мотоциклі малолітню велосипедистку.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження. Водій мотоцикла, незважаючи на обов’язок не покидати місце дорожньо-транспортної пригоди, встановлений законодавством, з місця події зник.

Вінницький міський суд засудив правопорушника до 4 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом строком на 2 роки та визнав за можливе звільнити його від відбування покарання із застосуванням іспитового строку терміном 2 роки.

Вінницька місцева прокуратура не погодилась із таким рішенням суду і подала апеляційну скаргу, за результатами розгляду якої Вінницький апеляційний суд ухвалив новий вирок, яким засудив водія мотоцикла до 4 років позбавлення волі, які належить відбувати реально, з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 роки. 

Суд апеляційної інстанції погодився із доводами прокуратури, що дії обвинуваченого не дають жодних підстав звільняти його від відбування покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *