Переміг досвід: чемпіонат з міні-футболу серед підприємств Вінниччини виграла «найстарша» команда

Новини Вінниці Топ

На міні-футбольному майданчику вінницької школи №31 сьогодні, 27 липня, із самого ранку кипіла баталія. У рівному спортивному двобої між командами колективів «Плазматек» та ТДВ «Брацлав» визначився переможець Чемпіонату області між підприємствами. Турнір, організований  ГО «Вінницький бізнес-клуб», проводився вперше.

Перемогу з рахунком 2:1 святкували досвідчені гравці колективу з Брацлава. Команда, середній вік якої «перевалював» за 40 років, обіграла на шляху до чемпіонства чотири «молоді» команди. Епізодично поступаючись суперникам у швидкості, «жовто-чорні» завжди перемагали за рахунок зіграності та майстерності, показуючи по-футбольному гросмейстерську гру.

Наймолодший (і єдиний молодий) представник команди ТДВ «Брацлав», 29-річний Денис Мандрик, був визнаний найкращим гравцем турніру

  • У нас команда ветеранів, я єдиний молодий. Спочатку ми не очікували навіть на призові місця, але в нас пішла гра. Грали злагоджено, зібрано, були на полі єдиним цілим і це дало результат. Завдяки досвідченим напарникам, які давали мені поради, я став найкращим гравцем змагань, – каже Денис

Колектив переможців був нагороджений кубком та медалями, «Плазматеку» та «Немирову», які посіли друге та третє місце відповідно, вручили медалі. Крім того, призери чемпіонату отримали грошові винагороди.  

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *