Українські баскетболістки виступили на Чемпіонаті Європи U-18 під керівництвом тренера-вінничанина

Новини Вінниці

Жіноча збірна України з баскетболу під керівництвом старшого викладача  кафедри фізичного виховання ВНТУ Олександра Підлужняка  виступила на Чемпіонаті Європи U-18 (Дивізіон Б). Під час змагань, що проходили у Північній Македонії з 5 по 14 липня, українські дівчата здобули звитяги над однолітками з Великої Британії, Албанії та Люксембургу.

Як повідомляє часопис Вінницького національного технічного університету «Імпульс», суперницями українок у групі D були збірні команди Швеції, Нідерландів, Люксембургу, Великої Британії, Албанії. Наші дівчата мали три перемоги над Люксембургом, Великою Британією та Албанією, що забезпечило їм 13-те місце серед 23 європейських команд. Путівки в дивізіон А чемпіонату Європи вибороли збірні команди Фінляндії, Греції та Туреччини.

  • Звісно, найсильніші команди грали за своїми унікальними методиками. Але попри всі труднощі й перепони, талановитий тренер Олександр Підлужняк максимально і вміло використовує свій досвід, що дає підстави очікувати високих здобутків, – пише «Імпульс»

До речі, за українську збірну грала Анастасія Діберт, вихованка тренера Олександра Аносова, гравець Вінницької обласної команди «Вінницькі Блискавки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *