На Вінниччині чоловік «пропив» два ноутбуки, які вкрав у районній адміністрації

Новини Вінниці

У вівторок, 23 липня, поліцейські затримали 34-річного місцевого жителя, який викрав ноутбуки з кабінету Барської райдержадміністрації. Правопорушнику, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, загрожує до 6 років ув’язнення.   

Як інформує відділ комунікації ГУ НП Вінниччини, 21 липня до Барського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в період з 19 по 21 липня з кабінету Барської РДА невідома особа вкрала два ноутбуки. У кабінет, розташований на четвертому поверсі, зловмисник потрапив, вибивши двері. 

Оперативним шляхом поліцейські встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 34-річний місцевий житель. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. У вчиненому він зізнався та розповів, кому продав викрадену техніку. Отримані кошти зловмисник витратив  на алкоголь.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *