«Шкандаль»? На Вінниччині кандидатка в нардепи Томляк оскаржуватиме перемогу суперника Вацака?

Новини Вінниці

Про це Таїса Томляк, яка балотувалася в парламент від «Слуги народу» по 16-му виборчому округу на Вінниччині, сьогодні, 23 липня, повідомила на своїй сторінці у Фейсбук .  Зокрема, вона написала:

  • Я, Томляк Таїса Сергіївна, кандидат в народні депутати України від політичної партії “Слуга народу” звернулася за юридичною допомогою до центрального штабу партії щодо встановлення істинних результатів голосування по одномандатному округу 16. Оскільки, після проведення паралельного підрахунку голосів по протоколах з печатками та підписами, штабом було встановлено, що кількість голосів яку виборці віддали за мене більша ніж у кандидата Вацака.
    Тому, я буду звертатись до ЦВК, ОВК і до суду щодо перерахування результатів голосування на окремих виборчих дільницях. А також для перевірки на відповідність результатів по протоколах із результатами, які окружна виборча комісія передала до центральної виборчої комісії.

Нагадаємо, ЦВК у міру обробки протоколів з виборчих дільниць оприлюднює підсумки голосування на виборах до Верховної Ради України. Там зазначено, що на окрузі №16 перемогу здобув Вацак Геннадій Анатолійович із результатом у 32,66 %.

Довідка. Виборчий округ №16 включає місто Могилів-Подільський, Крижопільський, Могилів-Подільський, Піщанський, Чечельницький, Ямпільський райони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *