На Вінниччині розпочато обласні етапи всеукраїнських конкурсів спортивної фотографії та спортивних журналістів

Новини Вінниці

На Вінниччині розпочався обласний етап Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії 2019 року. Організатором етапу виступає відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Спортивні фотографії, які мають бути зроблені протягом 2019 року, прийматимуться до 1 жовтня в електронному вигляді за адресою: mihailo.barskiy@gmail.com.

Зокрема, йдеться про файли у цифровому форматі JPEG, не менше ніж 2400 х 3600 пікселів. Колаж та комп`ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту.

Конкурс проводиться окремо серед фотографів-професіоналів, аматорів та дітей віком до 16 років.

Сюжети світлин повинні будуватися навколо таких тем як: спорт, Олімпійський рух, активне та спортивне дозвілля. Один учасник може представити не більше п’яти фотографій.

Фотороботи розглядатимуть члени обласного журі на чолі з головою відділення НОК України,  дворазовим срібним олімпійським призером Павлом Хникіним.

До складу журі також увійдуть  професіонали з місцевого фотоклубу «Обрій», відомі вінницькі спортсмени, тренери і керівники галузі.

На сьогодні відділення НОК України паралельно проводить обласний етап  XIX Всеукраїнського конкурсу «Україна олімпійська» серед спортивних журналістів.

Кращих учасників відзначатимуть у номінаціях: найкраща громадсько-політична газета року (відділ спорту), найкраща спортивна газета року, найкраща циклічна спортивна теле- та рідіопрограма, найкраще електронне видання (відділ спорту), найкращі спортивні журналісти, а також за відданість олімпійському руху, дебют в спортивній журналістиці.

Для участі в Конкурсі до 15 жовтня 2019 року необхідно подати до відділення НОКУ по 10 робіт у кожній номінації, в якій конкурсанти братимуть участь.     

Лауреати обласних конкурсів наприкінці року отримають грошові премії. Крім цього, за підсумками місцевого етапу, кращі роботи учасників (не лише призерів) будуть представлені на фінальних етапах всеукраїнських конкурсів. Очолює журі олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном:

099-128-52-72 – координатор обласних конкурсів Михайло Шафір.

Джерело: vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *