Фестиваль Ідей 2019 в Одесі: хто з вінничан братиме участь

Новини Вінниці

24-26 серпня в Одесі відбудеться третій Фестиваль Ідей, який обіцяє стати найбільшою інтелектуальної подією для лідерів в Україні. 

Фестиваль Ідей — це місце зустрічі тисяч лідерів, що створюють нову Україну. Вже втретє в Одесі зустрінуться інтелектуали з різних сфер: бізнесу, медіа, місцевої влади, науки, мистецьких об’єднань та інших спільнот із усієї країни, щоб обговрити найпрогресивніші ідеї та кращі з них втілити на практиці.

Цьогоріч організатори Фестивалю очікують понад три тисячі учасників. Так, запрошено понад 100 спікерів з України, Канади, Австрії, Польщі та інших країн. Вони поділяться ідеями, які сьогодні є в авангарді різних галузей. Серед спікерів будуть також і вінничани.

Хто це?

 Олександр Вешелені – заступник директора департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, співорганізатор «TEDxVinnytsia» (2012- 2018), програмний директор Міжнародного фестивалю оповідання «Intermezzo» (2015-2016), директор Міжнародного фестивалю «Острів Європа» (з 2018 року).

Ольга Коляструк – професор кафедри історії та культури України Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського,  організатор і модератор п`яти Всеукраїнських науково-теоретичнх семінарів (2015-2019) циклу “Повсякдення: візії та смисли”.

Роман Зінченко – експерт з енергетичних інновацій та “зеленого” бізнесу, співзасновник української мережі енергетичних інновацій Greencubator. У 2017 році отримав нагороду Stanford Bright Award в розмірі $100 тис. на розвиток енергетичної екосистеми.

Організатори події – Аспен Інститут Київ та Impact Hub Odessa – запрошують вінничан долучатися до Фестивалю Ідей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *