Кубок героїв: у Вінниці гратимуть у футбол спецпризначенці

Новини Вінниці

Наступного тижня, 26-27 липня у Вінниці відбудеться турнір з футболу «Кубок Героїв спецназу». Захід проходитиме на стадіоні КП «Центральний міський стадіон» (вул. Замостянська,16). Вхід вільний. У товариському матчі гратимуть представники НАТО з Англії, Канади, Америки, Литви. 27 липня крім футболу бажаючі зможуть побачити авіашоу з показовими виступами спецназу (за умови сприятливої погоди).

На захід за попередніми даними мають завітати почесні гості. Серед них – посли Америки, Канади, Литви, Англії, а також командуючий сил спеціальних операцій генерал-лейтенант Луньов Ігор Васильович.

Гратимуть п’ять команд: з Очакова, Кіровограду, Хмельницького, Бердичева та команда зі штабу сил спеціальних операцій. Представники НАТО будуть грати у складі збірної сил спеціальних операцій у товариському матчі.

26 липня з 10:00 до 18:00 триватиме ігровий день. 27 липня о 10:00 розпочнеться авіашоу. Тут представники спецназу продемонструють висадку з вертольоту, стрибки з парашутом з приземленням на стадіон. Також, як зазначив Анатолій Слівінський, буде виставка сучасної зброї. Об 11:00 розпочнеться фінал Кубку (у фінал вийде дві команди). О 12:15 на глядачів чекає товариський матч між національною збірною України «Ветеран» та збірною сил спеціальних операцій країн-членів НАТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *