На Вінниччині зек, який втік із поселення, з ножем напав на дівчину: потерпіла – в лікарні

Новини Вінниці Топ

Сьогодні, 19 липня, працівники тростянецької поліції розшукали та затримали засудженого, який 5 липня втік з поселення, розташованого на території Ладижинської птахофабрики. Два тижні зловмисник переховувався у покинутому будинку у селі Ободівка Тростянецького району. За цей час він вчинив ще один тяжкий злочин – в парку напав з ножем на 19-річну дівчину.

До поліції зателефонувала місцева жителька та повідомила, що в нічний час невідома особа краде картоплю з її городу. Прибувши на виклик, працівники поліції почали обходити прилеглу території та, у розташованому неподалік покинутому будинку, вони виявили чоловіка, який два тижні перебуває в розшуку. 5 липня 25-річний чоловік втік з поселення, розташованого на території Ладижинської птахофабрики, де відбував покарання за вчинення розбою. 

Як розповів начальник Тростянецького відділення поліції Ігор Сандул, затриманий виявися причетним до нападу на жительку села Ободівка. 16 липня близько 21.00 у місцевому парку зловмисник з ножем накинувся на 19-річну дівчину, у результаті чого вона отримала  травми передпліччя та стегна. Потерпілу госпіталізовали у хірургічне відділення районної лікарні.

Як пояснює затриманий, він хотів забрати у потерпілої гроші, але дівчина здійняла галас, тому він кинувся навтьоки.

Як з’ясувалось, після втечі засуджений пішки прийшов у село та поселився у покинутому будинку. У нічний час виходив з будинку в пошуках їжі. З городів крав овочі, рибу ловив у місцевому ставку.
Тепер правопорушнику, крім попереднього терміну ув’язнення, доведеться нести покарання за втечу з місця позбавлення волі та хуліганство із застосуванням холодної зброї, за що передбачено до 7 років ув’язнення.   

За інформацією: Відділ комунікації поліції у Вінницькій області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *